• Seminar
  • [20210122]Joint/Usage Research Program Seminar Co-organized by Life-style Disease Project

「Research Collaboration with Academia for Orphan Drug Development in Daiichi Sankyo」
Kiyosumi Takaishi, Ph.D.
Date/Time:Friday, January 22nd, 2021 16:00〜17:00
To be held Online(zoom)
Registration (Needless for IMCR members): If you are interested in participating from outside of IMCR, please e-mail at inagaki@gunma-u.ac.jp with your name, affiliation and seminar date by noon on Jan. 20th (Please remind us if you prefer to attend at the conference room). The URL of Zoom will be informed. Host: Takeshi Inagaki (8880)
Poster here → 高石先生セミナー 2021.1(zoom only)